BAGS – Crossfit

BAGS

Voor boksers en kickboksers is SQM Gym’s bagworkout de sleutel om stoot- en trapkracht te ontwikkelen. Dé naam en faam zaktrainingen van Amsterdam (Zuid) en omstreken.  SQM Gym biedt de volgende twee groepslessen aan:

Bags & Body

De basis van deze training is een groepsles boksen of kickboksen op de zak waarbij er tevens bodyweight oefeningen als squats, push-ups en buikspieroefeningen aan bod komen. SQM Gym’s Bags & Body boost gegarandeerd je conditie en is een ware calorieën-burner. Omdat de één harder slaat/trapt of meer herhalingen in een aangegeven tijdsbestek doet, is deze les geschikt voor elk niveau.

Bags & Combo

De basis van deze training is een workout op de zak met boksen of kickboksen waarbij de focus ligt op techniek en combinaties. SQM Gym’s Bags en Combo filtert de bodyweightoefeningen en is daarom de uitgelezen mogelijkheid om technieken en combinaties te oefenen. Bags & Combo is een unieke zaktraining in Amsterdam Zuid en geschikt voor alle niveaus, maar expliciet een aanrader voor beginnend boks- en kickboksers.