Update aangescherpt overheidsbeleid – Crossfit

Update aangescherpt overheidsbeleid

Beste leden,

We zijn blij dat we open kunnen blijven maar zullen ons aanbod wat betreft groepslessen de komende 2 weken wel opnieuw moeten aanpassen. Vanaf morgen bieden we jullie verschillende trainingen aan die individueel of in een groep van 2 personen in de gym kunnen worden gevolgd. Ook gaan we verder met het uitbreiden van ons digitale lesaanbod zodat jullie ook thuis lessen kunnen blijven volgen. Hieronder ons plan voor de komende 2 weken;

 

Fitness en vrij trainen
Vrij trainen is open en je kan je inschrijven voor een tijdslot via de app. We zorgen dat er workout schema’s in de app te volgen zijn.

SQM Gym open circuittraining & zak training
Vanaf morgen kun je je per tweetal inschrijven voor een duo circuit of zak training. Elk kwartier start er een tweetal en de trainer legt de workout uit die op het whiteboard staat geschreven. Je kunt de workout dan individueel afronden, de trainer houdt ondertussen een oogje in het zeil. De trainer start elke 15 minuten een tweetal op. Na ongeveer 45 minuten zit de workout erop. Wij zorgen ervoor dat je elkaar niet in de weg loopt en voldoende afstand kan bewaren.

SQM Gym zaktraining Podcasts
Morgen lanceren we onze 1e serie zaktraining podcasts via onze website. Je vind ze op de site onder overige aanbod. Maak een keuze uit jouw favoriete trainer, kies een niveau en start een training waar je gegarandeerd lekker op los kan gaan. Ga buiten aan de slag op de Havenstraat of reserveer een plek binnen. Je kan je eigen headphone gebruiken maar we stellen ook speciale headphones beschikbaar bij de balie.

SQM Gym start dagelijkse workout video’s voor thuis
Vanaf woensdag starten we weer met het programmeren van dagelijkse workout trainingen voor thuis. Ondanks dat je qua aanbod goed terecht kan bij de gym, zowel binnen als buiten, bieden we ook HITT, mobility en yoga video trainingen die je met jouw favoriete trainers thuis kan uitvoeren.

Rooster en inschrijven
Het ‘individueel trainen’ rooster komt einde van de dag online. Je kunt je dan inschrijven voor fitness, individuele zaktraining met podcasts, en de open circuit trainingen. Bij vragen of opmerkingen, stuur een mailtje naar info@sqmgym.nl.

Groet,

Team SQM Gym