Ons team – Crossfit

TRAIN LIKE AN ATHLETE WIN LIKE A CHAMP

Ons Team

Jan Willem

Eigenaar

Jan Willem overziet de dagelijkse operatie van de gym en werkt samen met het team van hoofdtrainers om elke dag de kwaliteit van ons lesaanbod aantrekkelijk en onderscheidend te maken voor onze leden.

Thijs Boon

Eigenaar

Thijs Boon is mede oprichter en eigenaar van SQM Gym. Hij houdt zich samen met Jan Willem bezig met het zakelijke aspect van het bedrijf en is zelf een enthousiast kickbokser.

Reggy Deekman

Trainer

De man met de soepele moves. Reggy is afgestudeerd danser met veel danservaring en kan je veel bijbrengen over functioneel trainen. In zijn trainingen maak je kennis met de gezelligheid die deze champ te bieden heeft.

Paddy Laros

Trainer

Paddy is de trainer die snapt waarom je traint. Techniek, hard werken en het plezier van bewegen. Je ontdekt het vanzelf. Deze kickbokser voelt feilloos aan waar jij voor komt!

Cally Yang

Hoofdtrainer Roadwork

Cally… Daar is een hoop over te vertellen. Ja, ruim 42km… Geroeid! Sowieso een liefhebber van marathons, eindigde in 2019 in de top 200 snelste lopers van Nederland. Zijn workouts op gebied van Impact en Road, hebben dus ook daadwerkelijk Impact. Niet voor niets noemen we ‘m ook wel Burning Call(or)y.

Narel Reijngoud

Allround

Allround kampioen op het gebied van... Allround zijn. Narel doet trainingen, is gastvrouw én het brein achter de bar (+ lekkers). Heeft iemand haar ooit wel eens niet zien lachen?

Roland Goedhart

Trainer

Beer van een kerel en ervaring als ringvechter. Laat je maar wat graag zien wat ie kan, met begeleiding gedurende technieklessen. Het wordt zwaar, maar bij Roland weet je wel zeker: het komt uit een goed hart.

Sidney Lawoasal

Trainer

Sidney is je beste vriend op de woensdagmiddag. Rond lunchtijd trakteert deze man met smaak op de lekkerste en meest verrassende combinaties. Met bokshandschoenen en op de zak wel te verstaan. Reserveer maar vast!

Giovanni Rijkaard

Trainer

Giovanni is een talentvol profbokser die workouts produceert die niemand mag missen. Deze machine vraag je niet hoe vaak per week, maar hoe vaak per dag die traint.

Yannick Lubbe

Trainer

Zijn passie voor sport bracht Floris Jan een topfit lichaam. Inmiddels weet hij zoveel dat het bijna strafbaar werd om geen trainingen te draaien. En zie hier: een circuit intense kanjer voor jou!

Charlotte Kruls

Trainer

Charlotte heeft enorm impact op jouw workouts. Specialist van de circuits en lower body trainingen. Deze laatste discipline deelt zij expliciet met vrouwelijke leden. Bofkonten.

Dimangio

Trainer

De trainer met high kicks uit het hoge Noorden. Iedere maandag laat ie maar wat graag zien wat dat betekent! Profiteer wederom van een kanjer bij SQM Gym!

Marvin Wolff

Trainer

Marvin, een kickbokser en MMA vechter pur sang. Hij heeft al 20 jaar ringervaring en is daarnaast personal trainer en coach. Een groot vechters hart en daarnaast een gezellige, vrolijke topper die ook met veel plezier al onze kids lessen geeft.
Huisregels